Horeca glasbewassing; gastvrij, helder en transparant

Horeca glasbewassing

Als horeca ondernemer is het belangrijk om een schone en frisse uitstraling te hebben. Vaak is de buitenzijde van een hotel, restaurant of cafe de eerste indruk die een gast heeft. Schone ramen en kozijnen, zonder strepen, vlekken en spinrag zorgt voor een gastvrije uitstraling.

Glasbewassing binnen en buiten

Het streeploos wassen van ramen is een vak apart en een bewerkelijke klus, speciaal in de Horeca. Vaak zijn ramen wat lastiger bereikbaar vanwege terrassen en tafels die buiten zijn opgesteld. Maar ook binnen in restaurants moet er om tafels, stoelen en objecten heen gewerkt worden. Uiteraard zonder dat gasten hier last van hebben. HBG Dienstverlening zorgt dat de werktijden zijn afgestemd op de drukte in de horeca ondernemening.

Hotel glasbewassing

Glasbewassing voor zowel de binnen als de buitenzijde van hotelkamers verzorgen wij. In de regel wordt de schoonmaak van de binnenzijde vaak verzorgd door housekeeping en nemen wij de buitenzijde, inclusief de kozijnen voor onze rekening. Horeca glasbewassing doen wij altijd volgens van te voren gemaakte afspraken op contact basis.

Laatste techieken op iedere hoogte

Wij zorgen voor een streeploos resultaat op de 1ste, maar ook op de 40ste verdieping. Daarvoor maken wij gebruik van de laatste technieken om uw ramen en kozijnen mooi schoon te houden.

  • Klassieke glasbewassing
  • Telescoop glasbewassing
  • Hoogwerker, (rol)steiger of hangbak / gevelinstallatie

Geruisloos gaan wij te werk

Uiteraard proberen wij zo min mogelijk overlast te veroorzaken en houden altijd rekening met uw gasten en medewerkers. Ook zal geluid tot een minimum beperkt worden, zodat er geen overlast ontstaat.

Contact over horeca glasbewassing

Wilt u ook schone ramen en kozijnen in uw hotel, restaurant of cafe? Wij helpen u graag met de verzorging van een schone eerste indruk voor uw gasten. Wij zijn 24/7 bereikbaar via ons contactformulier en telefonisch op werkdagen van 08:00 tot 17:00 uur via 06 1525 2990.