Gevelreiniging door gebruik van milieuvriendelijke reinigingsmiddelen

Gevelreiniging

Door middel van gevelreiniging verwijderen wij aanslag van de gevel vangevelreiniging uw woning of bedrijfspand. Hierdoor voorkomt u toekomstige schade, zoals scheuren. De reden van vieze gevels is meestal organische en atmosferische vervuiling. Hiermee bedoelen wij vervuiling door zure regen en uitlaatgassen die in de lucht hangen en zich hechten aan uw gevel.

Wij reinigen gevels variërend in oppervlakte. Daarbij maken wij gebruik van de nieuwste apparatuur op het gebied van gevelreiniging. Vervolgens werken wij uitsluitend met milieuvriendelijke reinigingsmaterialen, omdat wij graag duurzaam omgaan met het milieu.

Verwijderen van Graffiti

De meest voorkomende vorm van vieze gevels is graffiti op de gevels. Dit is vervelend en dient zo snel mogelijk weggehaald te worden, vooral omdat dit in de regel nog meer graffiti spuiters aanzet tot creatieve uitspattingen. Gelukkig is het verwijderen van graffiti voor HBG Dienstverlening prima schoon te maken en staat uw pand er weer keurig bij.

Anti graffiti coating aanbrengen

Naast het verwijderen bieden we de mogelijkheid om anti graffiti coatings aan te brengen. Hierdoor hecht graffiti niet aan het oppervlakte. Door de waslaag, die als tussenlaag fungeert, kan graffiti daardoor gemakkelijk weg gespoeld worden.

Contact over gevelreiniging

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op. Dit kan via ons contactformulier, wat 24/7 tot uw beschikking staat. Ook kunt u, voor direct contact op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur bellen naar 06 1525 2990. Onze specialisten staan u dan direct te woord met al uw ragen.