Over HBG Dienstverlening

HBG Dienstverlening is een vertrouwd adres voor al uw glasbewassing en schoonmaakwerkzaamheden. Wij bieden onze klanten altijd net even meer, gewoonweg omdat onze klant centraal staat. Samen met onze deskundigheid, jarenlange ervaring en gevoel voor service zorgt dit voor tevreden klanten. Met al onze klanten hebben wij inmiddels al een jarenlange samenwerking.

HBG Dienstverlening bestaat al sinds 1992 en heeft inmiddels zeer veel, zowel zakelijke klanten als VVE’s in haar portefeuille. Wij leveren altijd maatwerk, omdat wij weten dat ieder gebouw en ieder gebruik anders is en een andere benadering nodig heeft.

Vakbekwame medewerkers

Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie. Daarbij kunt u denken aan alles op gebied van glasbewassing en schoonmaakwerkzaamheden.

U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.

Onze missie

Wij leveren bij iedere klant maatwerk en zullen altijd tegemoet komen aan de eisen van de klant, door onze afspraken na te komen en schoonmaak kwaliteit te leveren.

Waarom HBG Dienstverlening?

  • Onze klant is altijd koning
  • Wij werken met enthousiaste en ervaren specialisten
  • Voor ieder vakgebied zetten wij specialisten in
  • Uw uitstraling is onze zorg
  • Hygiene en veiligheid voor u en voor ons 

Wilt u nader kennismaken met HBG Dienstverlening of wilt u een offerte aanvragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

HBG dienstverlening