Onze schoonmaakbedrijf diensten

HBG Dienstverlening werkt met veel plezier als schoonmaakbedrijf voor bedrijven, kantoren, hotels, scholen, winkelcentra, sportverenigingen, VVE’s en andere zakelijke instellingen.

Waar verzorgen wij schoonmaak?

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf, die uw schoonmaak werkzaamheden verzorgt? Wij staan voor u klaar in de provincie Noord-Holland. Zo zijn wij onder andere werkzaam in Nieuw-Vennep, Hoofddorp, Amsterdam, Haarlem, Haarlemmermeer en omstreken.

Waar zijn wij goed in

Ons schoonmaakbedrijf voorziet voornamelijke zakelijke klanten van vele vormen van schoonmaakwerkzaamheden.

Wij zijn gespecialiseerd in een aantal schoonmaakwerkzaamheden, waarbij het onze doelstelling is om al onze klanten 100% tevreden te stellen met onze schoonmaakdiensten.

schoonmaakbedrijf

Maatwerk in schoonmaak

Wij begrijpen als geen ander dat uw pand altijd maatwerk verdiend, daarom leveren wij altijd maatwerk. Bovendien denken wij in oplossingen, zodat de schoonmaak precies aan uw wensen voldoet. Wij komen altijd eerst op locatie kijken en lopen met u een rondje om de werkzaamheden te bespreken, uiteraard hebben wij regelmatig contact, zodat er samen een evaluatie plaatsvind en u op de beste manier kunnen helpen.

Schoonmaak volgens een afgesproken schema

Het verzorgen van alle schoonmaakwerkzaamheden, zoals bijvoorbeeld glasbewassing, verzorgen wij altijd  en volgens een schema, wat wij in overleg met u als opdrachtgever.

Brandschoon, stofvrij en glashelder

Net zoals onze afspraken zien wij niets over het hoofd en maken alles brandschoon, stofvrij en glashelder. Wij doen dit nagenoeg geluidloos en zorgen ervoor dat de medewerkers op de werkvloer en aanwezige gasten zo min mogelijk last ondervinden van de nodige schoonmaakwerkzaamheden.

Contact met ons schoonmaakbedrijf

Heeft u vragen en wilt u meer weten over de services die wij verlenen als schoonmaakbedrijf? Ons contactformulier staat 24/7 tot uw beschikking. Heeft u liever persoonlijk contact? Dan bent u welkom om ons te bellen op 06 1525 2990, wij staan u altijd met raad en daad ter zijde.

Wij werken volgens onze Algemene Voorwaarden welke wij u graag, op verzoek, versturen.