Glazenwasser: Streeploos, brandschoon en glashelder

HBG Dienstverlening is ook een innovatieve glazenwasser gespecialiseerd in het reinigen en het schoonmaken van ramen, altijd inclusief houtwerk.

Ruim 30 jaar ervaring in glasbewassing

Ruim 30 jaar ervaring in glasbewassing voor particulieren, kantoorgebouwen, glazenwasser bedrijvenwinkels, VvE’s , appartementencomplexen, horecagelegenheden en hoge kantoorpanden. Wij maken gebruik van de laatste technieken om uw ramen en kozijnen mooi schoon te houden.

Wij gaan voor een streeploos resultaat op de 1ste, maar ook op de 40ste verdieping. Daarvoor maken wij gebruik van verschillende technieken en hulpmiddelen:

  • Klassieke glasbewassing

  • Telescoop glasbewassing

  • Hoogwerker, (rol)steiger of hangbak / gevelinstallatie

Op afspraak en volgens afspraak

Wij houden van duidelijke en heldere afspraken, dit is prettig voor ons en voor u, zodat u weet wanneer de glazenwasser komt en hier rekening mee kunt houden.

Geen overlast

Uiteraard proberen wij zo min mogelijk overlast te veroorzaken en houden altijd rekening met gasten, bijvoorbeeld horecabedrijven. Ook zal geluid tot een minimum beperkt worden, zodat werknemers rustig door kunnen werken.

Contact met onze glazenwasser voor bedrijven en VvE’s

Het liefst hebben wij persoonlijk contact om de situatie bij uw onderneming of VvE goed te kunnen bekijken. Wij maken graag een afspraak om het een en ander te bespreken over uw wensen betreft de glasbewassing. Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar op 06 1525 2990. Bent u niet zo’n beller, dan kunt u ons contactformulier gebruiken om alvast de vraag te stellen die u heeft.