Periodieke parkeergarage schoonmaak na intensief gebruik

Parkeergarage schoonmaak

Wist u dat een schone en frisse parkeergarage iets doet met de beleving van een bezoeker? Bij bijvoorbeeld kantorencomplexen, VvE’s en winkelcentra verzorgen wij al vele jaren de parkeergarage schoonmaak. Door intensief gebruik van de ruimtes is een periodieke schoonmaak van wezenlijk belang om een goede eerste indruk te geven.

Schoon staat gelijk aan veilig

Op de vloeren van parkeergarages heeft u te maken met onder andere gelekte olie en rubberbanden sporen. Olie geeft bijvoorbeeld slipgevaar en de aanblik van bandensporen geven een onveilig gevoel. Door middel van de bij u aanwezige of door ons aangeschafte schoonmaak apparatuur zoals borstel- en dweilmachines, wordt de vloer weer spic en span.

Schone parkeergarages

Tegen de tijd dat HBG Dienstverlening uw parkeergarage schoon heeft gemaakt kan er weer geparkeerd worden in een schone garage, waar iedereen zich prettig voelt. De vloer is schoon van rommel, olie en sporen. Met als resultaat een fijne leef, werk en woonomgeving.

Hoe kan HBG Dienstverlening helpen?

Onze medewerkers staan op werkdagen van 08:00 tot 17:00 uur klaar om al uw vragen te beantwoorden op 06 1525 2990. Stuurt u liever een bericht? Dat kan naar info@hbgdiensten.nl of door het invullen van ons contactformulier. Wij zorgen zorgen er dan voor dat wij snel contact met u opnemen.