Goed schoonmaken is een vak, goed schoonmaken is een specialisme.

Zakelijk schoonmaak en onderhoud

Met een enorme schat aan ervaring gaan wij dagelijks aan het werk bij kantoorgebouwen, in trappenhuizen, bij Vereniging van Eigenaren (VvE’s), in toiletgebouwen, parkeergarages en horecagelegenheden. Die door intensief gebruik voortdurend schoonmaak en onderhoud nodig hebben. Daarbij zijn schone ruimtes een visitekaartje voor uw gasten en werknemers. Wist u bijvoorbeeld dat een schone werkomgeving zorgt voor betere prestaties?

Schoonmaken met goede afspraken

Onze schoonmaak en onderhoud werkzaamheden worden altijd afgestemd op de werkzaamheden binnen uw bedrijf. Hierdoor storen wij werknemers of gasten niet tijdens hun verblijf en blijven wij uit het zicht.

Werkschema’s

Vooraf maken wij, samen met u, goede werkschema’s, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Het maken van duidelijke afspraken zorgt voor duidelijkheid en daardoor kunnen onze medewerkers de kwaliteit bieden die u van ons verwacht.

Contact over schoonmaak contracten

Wij gunnen alle bedrijven een brandschone omgeving en helpen daar graag mee.  Op werkdagen, van 08:00 tot 17:00 uur, zitten wij klaar om alle vragen te beantwoorden op 06 15 25 2990. Mailt u liever? Dat kan naar info@hbgdiensten.nl. Wij helpen al jarenlang, dagelijks, wekelijks en maandelijks bedrijven met schoonmaak en onderhoud. En met succes! Ons contactformulier is zoals gebruikelijk 24/7 beschikbaar, wij zorgen dan wij snel contact met u vinden.

schoonmaak en onderhoud