VvE schoonmaak glasbewassing en gemeenschappelijke ruimtes

VvE schoonmaak

Als Vereniging van Eigenaren van bijvoorbeeld een appartementen complex is het prettig om een vaste schoonmaker te hebben die zijn of haar werk uitstekend doet. U vindt in HBG Dienstverlening een regionale, milieubewuste en ook kwalitatieve partner voor alle schoonmaakwerkzaamheden voor VvE’s. Een schone woonomgeving is namelijk prettig thuiskomen, waarbij de wetenschap dat de schoonmaak op regelmatige basis plaatsvindt fijn is.

Glasbewassing

Voor diverse VvE’s in de regio verzorgen wij inmiddels de glasbewassing op contractuele basis. Wij nemen ten alle tijde de kozijnen en het houtwerk mee met de schoonmaak van uw ramen. Of het complex nu drie, vijf of tien hoog is, wij maken gebruik van de meest inventieve oplossingen om uw ramen grondig te reinigen. Zo maken wij onder andere gebruik van de volgende mogelijkheden:

  • Klassieke glasbewassing

  • Telescoop glasbewassing

  • Hoogwerker, (rol)steiger of hangbak / gevelinstallatie

Schoonmaak gezamenlijke ruimtes

Ook gemeenschappelijke ruimtes voor VvE’s maken wij schoon op contractuele basis. Een schone woonomgeving zorgt voor rust en geeft tegelijkertijd een goede uitstraling, wat de waarde van uw woning in de VvE ten goede komt. Over het algemeen worden gemeenschappelijke ruimtes wekelijks schoongemaakt. Uiteraard voeren wij alle werkzaamheden in overleg uit en zullen de frequentie aanpassen naar de behoefte van de bewoners.

Gevelreiniging

Door middel van gevelreiniging verwijderen wij aanslag van de gevel van uw appartementencomplex. Hierdoor voorkomt u toekomstige schade, zoals scheuren in de gevels. Daarbij komt dat de gevels er aantrekkelijker uitzien, waardoor u trots kunt zijn op het complex waarin u een woning heeft.

Contact over VvE schoonmaak

Wij adviseren u graag over onze werkzaamheden en doen dit graag in een persoonlijk gesprek. Heeft u direct een vraag of wilt u dat wij contact met u opnemen, vul dan gerust ons contactformulier is. Wij zorgen dat wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Bent u niet zo’n schrijver en spreekt u ons liever telefonisch? Op 06 1525 2990 kunt u ons op weekdagen tussen 08:00 en 17:00 uur bereiken.